Axebox on Tour

Axebox komt naar je toe!!
We verhuren doelen voor bijlwerpen, dit kan voor zowel een privé feest of een teambuilding of als uitdagende brand activation.
Daag ons uit om iets leuk uit te werken voor jong en oud!

Lees verder voor meer info.

Locaties:

Vaste partner locaties:
>>  Axebox Mol (Op afspraak)
>> Axebox Balen Indoor (Op Afspraak)
Door de grote drukte is het momenteel enkel mogelijk met groepen vanaf 10 personen te boeken.

Events:
>> Axebox @ B4N Beer Trail (TBA)
>> Axebox @ Bar 4 Nature (TBA)
>> Axebox @ Iverans Olmen

Moest je zelf een event organiseren, horen we het graag.

Extra informatie:

Hoe gaat het in zijn werk?
Je reserveert online een tijdstip en locatie naar keuze.
Ik kan meerdere doelen tegelijk voorzien, ideaal is met maximaal 8 personen per doel, er zijn ook formules voor bv 100 bezoekers.
Axebox is geschikt voor +12 jarigen en onder voorwaarden.
Je boeking is pas volledig nadat je via mail van ons een bevestiging hebt ontvangen.
Op de dag van je reservatie zelf komen jullie op het afgesproken uur toe of heb ik alles klaar staan.
Bij aanvang krijgen jullie eerst een korte introductie over de veiligheid en hoe je moet bijlwerpen.
Dan Gaan jullie zelf aan het werk, eventueel onder begeleiding van een ‘axpert’.
Na afloop van het spel vragen we het speelveld vrij te maken zodat wij alles kunnen opruimen.
Afhankelijk van jullie locatie is het mogelijk ter plaatse iets te eten of te drinken bij onze partnerlocaties of voorzien jullie zelf iets.

Tarieven:
Graag Axebox (privé) in je eigen tuin:
dat kan al vanaf 250€ + transportkosten.

Voor nieuwigheden hou best de website en onze sociale media in de gaten!

FAQ:

 • Waar kan je bijlwerpen mee vergelijken?
  Bijlwerpen is in onze ogen een combinatie van darts en bowling maar dan nog veel leuker en met een scherp kantje!

 • Is bijlwerpen MOEILIJK?
  Sommige mensen zijn er onmiddellijk mee weg, andere hebben een paar oefenworpen nodig maar normaal zou iedereen er vlot mee aan de slag kunnen. Het gaat meer om finesse dan om brute kracht.

 • Is bijlwerpen VEILIG?
  Als je je aan de huisregels en afspraken houdt  kan er niet zo veel mis gaan. We hebben in elk geval een verbandkoffer ter plaatse en onze Axeperts hebben een ehbo-cursus gevolgd. Zorg er wel voor dat je in degelijke fysieke conditie bent.

 • Vanaf welke LEEFTIJD kan je bijlwerpen?
  Op zich kan een kind van pakweg 7 jaar bijlwerpen maar we voorzien een minimum leeftijd van 12 jaar, echter wel onder strikte begeleiding van 1 meerderjarige per 2 minderjarigen.

 • Is RESERVEREN verplicht?
  Momenteel is het ENKEL mogelijk om langs te komen met een RESERVATIE, als er veranderingen zijn rond de geldende maatregelen zal het hopelijk snel weer mogelijk zijn om spontaan langs te komen.

 • Wanneer START het bijlenwerpen?
  We starten graag op tijd dus heel de groep dient 20 minuten voor het aanvangen van de reservatie aanwezig te zijn, zo hebben we nog tijd om jullie gegevens te noteren en hoeft niemand te wachten. Indien niet iedereen aanwezig is zal de tijd van de reservatie toch gewoon beginnen lopen.

 • Mag ik FOTO’s nemen:
  Uiteraard! JA graag zelfs, gebruik zeker #axebox of @axebox.be als je ze deelt. LET OP leg het spel even volledig stil voordat je poseert bij je beste worp!

 • Mag ik mijn EIGEN BIJL meenemen?
  Eigen bijlen worden enkel toegelaten na grondig nazicht en goedkeuring door onze Axeperts, onze bijlen worden op heel regelmatige basis gecontroleerd op gebreken en op de juiste manier onderhouden.
 • Welke KLEDIJ draag ik best?
  Jullie mogen dragen wat jullie willen, voel je niet verlegen om je te verkleden. Zorg er natuurlijk wel voor dat je vrij kan bewegen, het is een activiteit. Wel verwachten we dat iedereen GESLOTEN SCHOENEN draagt en hou er rekening mee dat de ondergrond niet altijd vlak is bij een buitenlocatie. Draag je onaangepaste schoenen kunnen we je helaas niet laten beginnen.

 • Mag er ALCOHOL genuttigd worden tijdens het spelen?
  Een pintje drinken is uiteraard geen probleem, let er wel op dat er tijdens de activiteit maximaal 2 alcohol houdende dranken besteld mogen worden. Merken wij op voorhand of tijdens het bijlenwerpen dat de veiligheid door alcohol misbruik niet gegarandeerd kan worden dan wordt de activiteit stilgelegd. Sterke dranken worden niet geschonken en we hanteren een absolute nul-tolerantie t.o.v. drugs.

 • Moet ik zelf iets MEENEMEN?
  Behalve je IDENTITEITSKAART hoef je niets zelf te voorzien.

 • Kan ik mijn reservatie ANNULEREN of VERPLAATSEN?
  Verplaatsen kan kosteloos tot 72 uur voor aanvang van de reservatie, doe dit best best via mail. Binnen 72u voor aanvang kan de reservatie enkel verplaatst worden en kunnen er bijkomende kosten in rekening gebracht worden.
  Annuleren is mogelijk maar ook hier kunnen kosten aangerekend worden.

 • Met HOEVEEL personen kunnen we tegelijk spelen?
  Om veiligheidsredenen voorzien we normaal 2 doelen per groep.
  als je rekent met een maximum van ongeveer 8 spelers per doel dan kan je tot 16 spelers per groep. Zijn jullie met meer of willen jullie langer spelen dan kunnen jullie meer tijd of extra doelen reserveren.

 • REGEN tijdens mijn boeking, wat nu?
  Een beetje regen dat houdt een echte bijlenwerper niet tegen, als het door omstandigheden echt niet mogelijk is om de activiteit te laten doorgaan zullen we in overleg een gepaste oplossing vinden.

 • Hebben jullie CADEAUBONNEN?
  Ja we hebben de mogelijkheid om cadeaubonnen te maken voor 1 of meerdere personen of formules. Bestel deze tijdig want we maken ze graag op maat.